Пошук

Проекти рішень №2018 «Про унесення змін  до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»                                                                                            »

Кількість переглядів: 342
Скликання: восьме
Сесія: 1
Тип документу: Проекти рішень
Дата: 08.11.2018
Номер документу: 2018
Назва документу: Про унесення змін  до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»                                                                                            
Прикріплені файли:

У К Р А Ї Н А

СМИЗЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

ДУБЕНСЬКОГО  РАЙОНУ  РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

(Восьме скликання)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

Від 13 листопада 2018р.

 

 

                                                                          № 

Про унесення змін  до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»                                                                                                          

 

 

 

     Розглянувши рішення № 876 від 27 серпня 2018 року, у зв’язку з технічною помилкою, керуючись статтею 12 Земельного кодексу України та статтею 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, селищна рада

в и р і ш и л а :

 

  1. Унести зміни до рішення № 876 від 27 серпня 2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Антонюку Василю Ярославовичу»,                                                                                                                                                                                        а саме:

- в назві рішення замінити слова: «розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність» на слова: «виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»;

- в преамбулі рішення замінити слова: «розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність» на слова: «виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)»;

- в пункті 1 вищевказаного рішення замінити слова: «розроблення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у власність» на слова: «виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)».

       2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань земельних відносин, містобудування.

 

Секретар селищної ради:                                                                                В. Мазурок


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь