27  червня 2018 року о 10.00  годині в приміщенні будинку культури

Дата: 11.06.2018 19:24
Кількість переглядів: 573

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

селищного голови

 

Від 07 червня 2018 р.

 

 

№73

Про скликання    чергової  двадцять восьмої сесії Смизької селищної ради восьмого скликання 

 

 

     

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» скликати чергову  двадцять шосту  сесію   Смизької селищної ради  восьмого скликання  27  червня 2017 року о 10.00  годині в приміщенні будинку культури   по слідуючих питаннях:

 

 

                                               ПОРЯДОК ДЕННИЙ :         

  1. Про підсумки опалювального сезону 2017 – 2018 років  та заходи щодо підготовки бюджетних установ, організацій та комунального господарства Смизької селищної ради до роботи в осінньо-зимовий період  2018 - 2019 років.
  2. Про внесення змін до програми попередження ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2018 рік.
  3. Про недовіру заступнику селищного голови Приходович А.А. та звільнення її з займаної посади.
  4. Про розпуск виконавчого комітету Смизької селищної ради.
  5. Про утворення виконавчого комітету Смизької селищної ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу.
  6. Про призначення виконуючого обов’язки головного лікаря Комунального некомерційного підприємства «Смизький центр первинної медико-санітарної допомоги» Смизької селищної ради.
  7. Про обмеження торгівлі пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними напоями, винами столовими.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кузьмичу Ананію  

Івановичу. (с. Мартинівка)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Поліщуку Олександру

Євгенійовичу. (смт. Смига)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гаврилюку Володимиру 

Павловичу. (смт. Смига)

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Твердохлібу Віталію 

  1. Антоновичу. (с. Тур`я)
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Білику Володимиру Петровичу. (с. Шепетин) С/Г
  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондарчуку Володимиру Миколайовичу. (с. Мартинівка)
  4. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільно-сумісну власність гр. Антонюк Світлані Фадеївні, гр. Кметь Геновефі Василівні, гр. Кметь Зої В`ячеславівні. (смт. Смига)
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність гр. Міндзяку Леоніду Івановичу. (с. Мартинівка)
  6. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд Маркопольській Любов Миколаївні
  7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  Карпусь Тетяні Георгіївні
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Мельничук Лілії Петрівні.
  9. Про затвердження технічної документації їз землеустрою щодо встановлення (відновлення )меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Ткачук Ананію Харитоновичу
  10. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Носенко Юрію Миколайовичу.
  11. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Остапчук Миколі Володимировичу.
  12. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Дуб Степану Володимировичу.
  13. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Кунки Лізи Тарасівни.
  14. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) гр. Пащук Юрію Михайловичу.

      

Секретар селищної ради:

В.Мазурок

 

 

розпорядження

проекти рішень (архів)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь