Пошук

Порядок приєднання об'єктів до систем централізованого водопостачання та водовідведення ДКП «Комунальник»

Дата: 07.09.2018 15:56
Кількість переглядів: 1255

                                                     «Затверджую»

                                                                                 Директор ДКП «Комунальник»

                                                                                В.Кузьмич

 

 

Порядок приєднання об'єктів до систем централізованого водопостачання та водовідведення ДКП «Комунальник»

1.Порядок приєднання об'єктів до систем централізованого водопостачання та водовідведення визначається наступними нормативними документами:

  • Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17 лютого 2011 року N 3038-VI;
  • «Правилами користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України», що затверджені Наказом Міністерства по питаннях житлово-комунального господарства України від 27.06.2008 р. № 190;
  • «Правилами технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України», що затверджені наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 5 липня 1995 року N 30.

2.Для отримання технічних умов на водопостачання та водовідведення об'єкту замовнику необхідно письмово звернутись до ДКП «Комунальник» з наступними документами:

  • Лист – заява на видачу технічних умов (для організацій – на фірмовому бланку). У заяві необхідно вказати адресу проживання (адресу підприємства), контактний телефон та адресу об'єкту, що  потребує видачі технічних умов;
  • Ситуаційний план М 1:500 з чітким нанесенням об'єкту та кордонів земельної ділянки;
  • Документи, які підтверджують право користування земельною ділянкою (оригінал та копія);

Крім вищезазначених документів додатково надаються:

  • опитувальний лист встановленого зразка одаток № 2 «Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України»), заповнений проектною організацією та Замовником–юридичною особою.
  • для отримання технічних умов на водопостачання та водовідведення існуючого об'єкту  документи (оригінал та копія), які підтверджують право власності на будівлі і споруди (технічний паспорт на будівлю та свідоцтво реєстрації права власності).
  • для отримання технічних умов на підключення об’єкту до відомчих та приватних мереж водопостачання та водовідведення  письмовий дозвіл на підключення до мереж  власника цих мереж.

 

3.На підставі отриманих Технічних умов замовником (проектною організацією) розробляється проект з водопостачання і водовідведення об'єкту.

4. Один екземпляр розробленого проекту замовник направляє на погодження ДКП «Комунальник».

В разі наявності зауважень ДКП «Комунальник» до проекту за фактом внесення корегувань проект направляється на повторне узгодження.

5. Будівництво мереж водопроводу та каналізації Замовник виконує тільки на підставі погодженого з ДКП «Комунальник» проекту.

6. Побудовані мережі є власністю замовника, подальший ремонт цих мереж здійснює сам замовник. ДКП «Комунальник» може виконувати ці ремонтні роботи за погодженням сторін за окрему оплату.

7.Замовник  зобов’язується забезпечити  працівникам ДКП «Комунальник» вільний безумовний доступ для обстеження  цих мереж в процесі подальшої експлуатації.

8.Після завершення будівництва для укладання договору на надання послуг з водопостачання та водовідведення замовник надає до ДКП «Комунальник»:

  • виконавчу зйомку на укладені мережі (виконується фахівцями геодезичної організації);
  • акт технічної готовності на укладені мережі, за підписами представників замовника, підрядної організації, що виконувала роботи та начальника дільниць ДКП «Комунальник».
  • акт прийомки вузла обліку та пломбування засобів обліку, за підписами замовника та відповідальних осіб ДКП «Комунальник» (начальник дільниць та контролер).

 

9.Ввід в експлуатацію побудованих мереж допускається тільки після  укладання договору на надання послуг з водопостачання та водовідведення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь