Пошук

Для депутатів селищної ради

Дата: 20.09.2017 17:46
Кількість переглядів: 699

Депутату Смизької селищної ради _____________________________________

      Запрошуємо Вас на чергову ХІХ сесію Смизької селищної ради восьмого скликання,   яка відбудеться 28 вересня 2017 року о  10.00 годині в приміщені селищного будинку культури.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ : 

 1. Про затвердження звіту про виконання  селищного бюджету за  І півріччя 2017 року.

 2. Про внесення змін до розділу III “Фінансове забезпечення” Програми благоустрою на території Смизької селищної ради на 2017 рік.

 3.  Про внесення змін до розділу III “Фінансове забезпечення” Програми попередження, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2017 рік.

 4. Про внесення змін до розділу ІІІ “Фінансове забезпечення” Програми  соціального захисту окремих категорій населення Смизької селищної ради на 2017 рік.”

5.  Про поповнення Статутного фонду державного комунального підприємства “Коммунальник-Студінка”.

  1.   Про поповнення Статутного фонду державного комунального підприємства “Комунальник”.   
  2.  
  3. Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік.

9.  Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.06.2017 року №268 «Про внесення змін до рішення селищної ради №124 від 08 грудня 2016 року “Про структуру та штатний розпис Смизької селищної ради”.     

10.  Про внесення змін до рішення селищної ради від 16.07.2015 року №752 «Про погодження продовження контракту».

11. Про внесення змін до рішення селищної ради від 17.02.2017 року №183  «Про структуру та штатний розпис бюджетних установ селищної ради».

 12. Про виготовлення проекту із землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в постійне користування комунальну власність громади під центр безпеки в с.Стара Миколаївка. 

 13. Про затвердження Програми з виготовлення проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки в комунальну власність Смизької селищної ради для обслуговування будівель центру безпеки в селі Стара Миколаївка по вул. Дубенського району Рівненської області» .

 14 .Про закриття погосподарського номера в с. Стара Миколаївка по вулиці Кременецька, 115,  який рахується за померлим Завальнюком Володимиром Миколайовичем

 15.  Про розгляд  Акту №02 приймання-передачі на баланс Смизької селищної ради ліній вуличного  освітлення в селі Студянка, Дубенського району» від 31.08.2017р.  

 16. Про розгляд  Акту №03 приймання-передачі на баланс Смизької селищної ради ліній вуличного освітлення в селі Стара Миколаївка, Дубенського району» від 31.08.2017р.  

 17 .Про розгляд  Акту №04 приймання-передачі на баланс Смизької селищної ради ліній вуличного освітлення в селі Буща, Дубенського району» від 31.08.2017р.  

 18.  Про розгляд  Акту №05 приймання-передачі на баланс Смизької селищної ради ліній вуличного освітлення в селі Мартинівка, Дубенського району» від 31.08.2017р.  

 19.  Про розгляд  Акту №06 приймання-передачі на баланс Смизької селищної ради ліній вуличного  освітлення в селі Нова Миколаївка, Дубенського району» від 31.08.2017р.  

 20.  Про розгляд  Акту №07 приймання-передачі на баланс Смизької селищної ради ліній  вуличного  освітлення в селі Голуби, Дубенського району» від 31.08.2017р.

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 25 років для будівництва та обслуговування житлового будинку гр. Російської Федерації Панчуку Петру Вікторовичу.

22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 5 років для будівництва та обслуговування ПП Чорнозуб Аллі Ральфівні.

23. Про затвердження технічної документації із землеустрою гр. Шляхтичук Валентині Володимирівні.

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою гр. Нікітенко Галині Анатоліївні.

25. Про внесення змін до рішення  селищної ради від  28.02.1997 року «Про приватизацію земельної ділянки гр. Польовому Віктору Терентійовичу».

26.  Про затвердження договору оренди. 12. Про передачу земельної ділянки у власність Машта Валентині Сергіївні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд

27. Про передачу земельної ділянки у власність Машта Валентині Сергіївні для ведення особистого селянського господарства

28. Про передачу земельної ділянки у власність Припутню Михайлу Степановичу для ведення особистого селянського господарства

29. Про передачу земельної ділянки у власність Кононюк Раїсі Іванівні для ведення особистого селянського господарства

30. Про передачу земельної ділянки у власність Кононюк Раїсі Іванівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд

31. Про передачу земельної ділянки у власність Філіпчуку Миколі Никифоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

32. Про передачу земельної ділянки у власність Галій Надії Леонтіївні для ведення особистого селянського господарства.

33. Про передачу земельної ділянки у власність Стець Миколі Дмитровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд.

34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Стець Миколі Дмитровичу.

35. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Максімову Володимиру Олексійовичу.

36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Нагорній Вірі Леонідівні.

37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства Савчуку Віктору Павловичу.

38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для будівництва  і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Кузьмичу Миколі Ананійовичу

39. Про передачу земельної ділянки у власність Кузьмичу Миколі Ананійовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд

40 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для будівництва  і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Пасічнику Анатолію Ростиславовичу

41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для будівництва  і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд Повх Миколі Олександровичу.

42. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  Луців Вірі Іванівні.

43. Про передачу земельної ділянки у власність Гоменюк Раїсі Олександрівні для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд

44. Про передачу земельної ділянки у власність Гоменюк Раїсі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства

45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Кузьмичу Юрію Васильовичу.

46. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою Горобець Василю Миколайовичу.

47. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою Марчуку Миколі Юрійовичу

48. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою Данильчук Надії Олександрівні.

49. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою Тимчук  Тетяні Георгіївні

50. Про розгляд заяви Музичук Лідії Денисівни  внесення змін та доповнень №26 від 24.14.1999 року «Про передачу земельної ділянки у приватну власність та постійне користування».

51. Про розгляд заяви Кононюк Катерини Володимирівни  внесення змін та доповнень №23 від 06,05,1996 року «Про передачу земельної ділянки у приватну власність та постійне користування».

52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки  Панасюк Ірині Миколаївні.

53. Про розгляд заяви Данилюк Валентини Аксентіївни.

54. Про розгляд заяви Кулакова Олександра Олександровича.

55. Про розгляд заяви Радецької О.О. жительки села Стара Миколаївка від 14.09.2016р. про  виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

56. Про розгляд заяви Пасічника А.Л. жителя села Стара Миколаївка від 03.10.2016р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

57. Про розгляд заяви Польової Л.С. жительки села Студянка від 17.10.2016р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

58. Про розгляд заяви Богачука С.Г. жителя селища Смига  від 24.10.2016р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

59. Про розгляд заяви Ковалінас І.В. жительки селища Смига  від 01.01.2017р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

 60. Про розгляд заяви Токан Л.В. жительки села Стара Миколаївка від 03.02.2017р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

 61. Про розгляд заяви Кузьмича Ю.М. жителя села Мартинівка від 03.02.2017р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

 62. Про розгляд заяви Остапчук Т.Ф. жительки села Студянка від 03.02.2017р. про виділення земельної ділянки під будівництво в с. Стара Миколаївка.

63. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) гр. Остапчука Миколи Васильовича.

64. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) гр. Герасимчук Марії Михайлівні.

65. Про погодження місця розташування земельної частки (паю) щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі ( на місцевості) гр. Пасічнику Віталію Володимировичу.

66. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо відведення земельної ділянки у власність для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Момотюк  Наталії Степанівні.

67. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок гр. Целюх Василю Миколайовичу.

 

Селищний голова                                                                  М. Пахалюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь