НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

16 Квітня, 2020 р., 09:30
Смизька громада отримала 480 продуктових наборів, які були розподілені між пенсіонерами старшими за 80 років, одинокими людьми, людьми з інвалідністю та малозабезпеченими.
16 Квітня, 2020 р., 09:13
Як би не сумно було всім від ситуації з карантином, але прийде час, коли і він закінчиться. А наші клубні працівники вже готуються до зустрічі своїх відвідувачів, Облагороджують територію біля  закладів культури. Естетичний вигляд та краса спонукають до творчості!!!
16 Квітня, 2020 р., 08:55
В селищну раду надійшов лист від Асоціації міст України з проханням поширити інформацію про проєкт "Відкритий ринок", який запустився вчора 15 квітня 2020 року. Раніше ми повідомляли, що розробники проекту ГО "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад" в партнерстві АМУ працюють над розробкою та запуском цього проєкту. Ресурс "Відкритий ринок" буде цікавим як для виробників с/г продукції, так і для тих, хто хоче її придбати. Це своєрідний OLX, але повністю безкоштовний. Більше інформації читайте в листі від Рівненського регіонального відділення АМУ, що додається.
15 Квітня, 2020 р., 11:01
Реформа децентралізації спонукає зрозуміти, що успіх розвитку громади, села в якому ми проживаємо, залежить виключно від кожного з нас, місцевих жителів. Від того, наскільки ми сьогодні готові починати зміни з себе, долучатися до різного роду громадських ініціатив. Кожен на своєму місці має робити свою справу як найкраще. Кожен окремо може стати агентом змін. Але трендом, який допомагає у розвитку громад, на сьогодні є соціально відповідальний бізнес. Смизька селищна рада підтримує соціально відповідальних  підприємців та дякує за внесок у покращення якості життя громадян та благоустрою громади. Гарним прикладом відповідального підприємництва є магазин «Шанс» у с. Шепетин. Власники магазину за власний кошт облагородили велику прилеглу ділянку дороги, де раніше були суцільні ями. Магазин знаходиться в центрі села, щодня тут проходить велика кількість людей, особливо у вихідні дні, адже навпроти магазину знаходиться  церква. Спільними зусиллями зробимо нашу громаду кращою!                                                   
15 Квітня, 2020 р., 10:19
Згідно постанови Кабінету міністрів України №255 від 02.04.2020  року щодо внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” поліцейські офіцери Смизької громади співпрацюють із сусідами Кременецьким відділом поліції щодо забезпечення дотримання вимог карантину.
14 Квітня, 2020 р., 12:52
В умовах карантину  та в результаті пандемії Covid 19  в групі ризику опинилися пенсіонери старші за 80 років, люди з інвалідністю та малозабезпечені сім'ї. Дякуючи підтримці торгової мережі «АТБ»  Смизькій селищній раді вдалося отримати продуктові набори для допомоги вразливим групам жителів.  Розподілом продуктових наборів займається соціальний відділ Смизької селищної ради. З розповсюдженням допомогають клубні працівники Смизької громади.
14 Квітня, 2020 р., 09:24
Україна увійшла в передпасхальний та пасхальний період. Це час, коли всі віруючі громади нашої Держави в винятковим піднесенням готуються відзначати та святкують Пасху – як за іудейською традицію, так і за григоріанським, новоюліанським та юліанським християнськими календарями. 
14 Квітня, 2020 р., 09:12
Одним із негативних наслідків  пандемії COVID 19 стало виникнення проблеми зі збутом продукції дрібних фермерів та сімейних фермерських господарств. Через закриття ринків та ярмарків люди з села залишаються без засобів для існування. Водночас мешканці селищ та міст не мають доступу до продукції з села. Пропонуємо вашій увазі проект «Відкритий ринок», який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в партнерстві з Асоціацією міст України. https://www.youtube.com/watch?v=-zkD8_bl1s4&fbclid=IwAR1rNBMu2HOKXv7ltljskb7lbptkWkfdFy5nNZniIwq_kL8lL7i1Au5nAXA
14 Квітня, 2020 р., 08:55
Вчора Верховна Рада України проголосувала за законопроєкт № 2339 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з метою збереження довкілля (щодо посилення відповідальності за дії, спрямовані на забруднення атмосферного повітря та знищення або пошкодження об'єктів рослинного світу).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь