Соціальний захист

27 Листопада, 2023 р., 16:27
Фізичне та сексуальне насильство в умовах повномасштабної війни в Україні залишається однією з найбільш чутливих і гострих проблем, що потребує своєчасного реагування та підтримки від кваліфікованих фахівців.
17 Жовтня, 2023 р., 10:01
Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.
16 Жовтня, 2023 р., 14:55
18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми. Для уникнення ризиків потрапляння в ситуацію торгівлі людьми Смизька селищна рада пропонує ознайомитись з інформацією та телефонами гарячих ліній.
28 Вересня, 2023 р., 15:48
Центр психосоціальної підтримки Дубенської територіальної громади безоплатно надає послуги для жителів району, а саме:
05 Вересня, 2023 р., 14:58
Для визначення потреб населення нашої громади у соціальних послугах, а також з метою оцінки якості соціальних послуг, що вже надаються, пропонуємо взяти участь у спеціальному анкетуванні.
01 Серпня, 2023 р., 15:25
Кабінетом Міністрів України 11 липня 2023 року прийнято постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб» за № 709, яка вносить зміни до порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам.
28 Липня, 2023 р., 14:46
Домашнє насильство – це фізичне, психологічне, сексуальне та економічне приниження, залякування, утиски з метою здійснення постійного контролю однією людиною над іншою. Це поширена проблема у усьому світі серед усіх верств населення. У 90 % випадків найбільше від домашнього насильства страждають жінки та діти. В сімї одночасно можуть зустрічатись декілька видів домашнього насильства, і воно може зачіпати всіх членів родини. 
29 Листопада, 2022 р., 12:32
#16днів_проти_насильства

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь