НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

12 Грудня, 2023 р., 14:51
Підприємства Рівненщини сплатили понад 1 мільярд гривень податку на прибуток
11 Грудня, 2023 р., 15:50
Платники податків Рівненщини сплатили до бюджету країни 9,4 мільярди гривень податку на доходи фізичних осіб
08 Грудня, 2023 р., 12:54
Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку!  Пізніше викрадуть доступ до банківської картки або змусять придбати товар по "супер вигідним цінам". Відмовитися буде дуже складно, тому не хапай наживку, відразу скажи - НІ!  Як діяти:  ❌не довіряйте обіцянкам захмарних прибутків  ❌ не повідомляй конфіденційної інформації (дані картки, логін та паролі до онлайн банкінгу тощо)  ❌ не переходь на сумнівні сайти, не купуй там жодного товару  ✅ якщо ж особисту (персональну) інформацію розголошено - заблокуйте картку  ✅ якщо підозрюєте шахрайство – негайно повідомляйте кіберполіцію    Посилання на офіційні джерела в мережі Інтернет про матеріал «Гроші за «лайки» - кіберполіція застерігає від онлайн-шахраїв»:   - сайт НПУ https://www.npu.gov.ua/news/hroshi-za-laiky-kiberpolitsiia-zasterihaie-vid-onlain-shakhraiv    - сайт ДКП https://cyberpolice.gov.ua/news/groshi-za-lajky---kiberpolicziya-zasterigaye-vid-onlajn-shaxrayiv-3412/    - фейсбук https://fb.watch/oOByb7MmO8/?mibextid=WC7FNe    - телеграм https://t.me/CyberpolUA/1950    - х https://x.com/CyberpoliceUA/status/1733049694895394950?s=20    - ютуб https://www.youtube.com/watch?v=IqUjhnNDDVI
07 Грудня, 2023 р., 15:10
Бюджети громад Рівненської області отримали  майже 9,3 мільярда гривень податкових надходжень
06 Грудня, 2023 р., 14:05
У рамках міжнародної акції «16 днів проти насильства» нагадуємо про проблеми подолання різних форм домашнього насильства. Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!Сексуальне насильство — форма домашнього насильства, що включає будь-які діяння сексуального характеру, вчинені стосовно повнолітньої особи без її згоди або стосовно дитини незалежно від її згоди, або в присутності дитини, примушування до акту сексуального характеру з третьою особою, а також інші правопорушення проти статевої свободи чи статевої недоторканості особи, у тому числі вчинені стосовно дитини або в її присутності.
05 Грудня, 2023 р., 15:42
Платники податків Рівненщини  перерахували до бюджету 672 мільйони гривень військового збору
05 Грудня, 2023 р., 10:37
Комітетом Верховної Ради України з питань молоді і спорту планує розглянути у порядку контролю питання щодо аналізу практики застосування Закону України «Про основні засади молодіжної політики» № 1414-IX від 27 квітня 2023 року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь