НОВИНИ СМИЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

27 Листопада, 2023 р., 13:50
➡️ Сексуальне насильство є важливою проблемою сучасного світу. Воно має різні форми: від небажаних дотиків чи домагань до навіть зґвалтування. На жаль, сексуальне насильство може трапитись з будь-ким, незалежно від віку, соціального статусу чи обережності. Тому варто знати як звернутися по допомогу до органів правопорядку.   📌 Сексуальне насильство має серйозні наслідки для фізичного і психічного здоров'я. Воно не тільки викликає фізичні травми, а й збільшує ризик проблем з сексуальним і репродуктивним здоров'ям, що мають як негайні, так і віддалені наслідки!  ☎️ Якщо Ви постраждали від сексуального насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!
27 Листопада, 2023 р., 13:49
➡️ Однією з форм домашнього насильства є фізичне. Це порушення закону, яке проявляється у різних видах: від побоїв до обмеження свободи та примусового вживання шкідливих речовин.   📌 Фізичне насильство не знає ані статевих, ані вікових чи соціальних меж. Від нього страждають як жінки, так і чоловіки, дорослі та діти. Навіть «незначний» його прояв є неприйнятним!  ☎️ Якщо Ви постраждали від домашнього насильства або стали його свідками, не мовчіть! Телефонуйте за номером 102. Підтримка завжди поруч!
27 Листопада, 2023 р., 10:43
За результатами податкових перевірок до бюджету додатково надійшло 29 мільйонів гривень
24 Листопада, 2023 р., 16:21
Увага! З 01 грудня 2023 року заповнення реквізиту «Призначення платежу» платіжних інструкцій під час сплати податків - лише у структурованому форматі
24 Листопада, 2023 р., 11:06
Статтею 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» визначено, що в разі, якщо до 1 січня 2025 року власник невитребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформив право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовився від одержання земельної ділянки.
23 Листопада, 2023 р., 15:53
На Рівненщині майже 3,5 тисячі громадян скористались  своїм правом на податкову знижку
22 Листопада, 2023 р., 12:50
На охорону довкілля платники податків Рівненщини сплатили 67,8 млн гривень
22 Листопада, 2023 р., 10:11
Затверджена форма заяви та необхідна інформація щодо компенсації за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю розміщена у вільному доступі на інтернет – ресурсі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua у рубриці «Роботодавцям», підрубриці Компенсація за облаштування робочих місць осіб з інвалідністю» за посиланням:
21 Листопада, 2023 р., 16:21
Погашенню заборгованості з єдиного соціального внеску - особлива увага податківців
20 Листопада, 2023 р., 15:33
До державного бюджету надійшло понад 171 млн грн акцизного податку

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь